Gezelligheid in de tuin

Het is over het algemeen nog erg koud en afwisselend weer buiten en het groenekomt ook nog niet lekker door. De mooie dagen waar wij allen op zitten te wachten met een aangename temperatuur en veel zon staan om de hoek. Ook het buiten leven kruipt langzamerhand een beetje uit zijn schulp en dat vinden wij natuurlijk prachtig.


Wat is het toch fijn om weer te zien hoe de vogels rond vliegen en het heerlijke geluid te horen van fluitende vogeltjes. Het is nog leuker om de vogeltjes in uw eigen tuin te krijgen. De duurzame voederhuisjes bij Tuinartikelen.nu helpen daarbij.

GardenLife voederhuisjes

Als u het assortiment van GardenLife bekijkt ziet u verschillende staande en hangende huisjes in veel soorten stijlen.GardenLife heeft veel vogelvoederhuisjes en vogelhuisjes waarbij de vogels goed zichtbaar zijn. Zo kunt u lekker meekijken terwijl de vogeltjes aan het eten zijn.

De absolute topper van Gardenlife is de WIFI nestkast.Zo kunt u zelfs op afstand meekijken van binnen in het huisje zonder de vogels daar mee te storen.

Door het brede assortiment van Gardenlife zit er voor iedereen wel een passend voederhuisje bij.

Emsa vogelhuisjes en voederhuisjes

Vrolijke en super handige vogelvoederhuisjes, vogelhuisjes en waterbadjes, worden gemaakt door Emsa.Een leuke optie om uw tuin op te vrolijken en ervoor te zorgen dat uw tuin aantrekkelijk is voor vogels.

De vogelvoederhuisjes en vogelhuisjes van Emsa zijn er in veel opvallende kleuren en dat maakt het aangenaam om naar te kijken.Emsa heeft daarvoor gekozen om gebruik te maken van de ‘House look”. Dit zie je vooral bij de vogelhuisjes terug.

Het is ook mogelijk om de vogelhuisjes te bevestigen aan uw balkonreling. Dus mocht u een balkon hebben, kunt u ook gebruik maken van de Emsa vogelhuisjes.
De Emsa voederhuisjes zijn speciaal gemaakt om eenvoudig voer in te doen. Door het systeem hoeft u niet telkens voer bij te vullen.

Emsa is dus super om uw tuin een leuke boost te geven!

Tom chambers

Tom Chambersmaakt duurzame en prachtig afgewerkte vogelvoederhuizen met een leistenen dak, wat een speciale kwaliteit geeft van het vogelvoederhuis.
Alle vogelvoederartikelen zijn gemaakt van FSC goedgekeurd hout waardoor de kwaliteit van deze producten uniek zijn.Over het algemeen heeft Tom Chambers de wat grotere vogelvoederhuizen en is daarin ook anders dan andere merken.

Bij Tuinartikelen.nu is het ook mogelijk om hangende voederschotels te verkrijgen.Op deze manier kunt u zelf op een eenvoudige manier bepalen waar u het product hangt.
Er zijn ook Staande en hangende vogelbadjes waar de vogels weer van kunnen genieten als de temperatuur en het zonnetje weer aangenamer gaat worden.
Kiest u voor Tom Chambers dan kan u er zeker van zijn dat u een product ontvangt van zeer hoge kwaliteit.

Tuinartikelen.nu helpt u bij een vogelrijke tuin.