Tuinposter: werkelijkheid of illusie?

Tuinposters/schuttingposters bestaan uit uitstekende kwaliteit zeildoek (vrachtwagen-zeil) met een mooie scherpe foto (geprint met UV-werende inkt) van een spectaculair uitzicht en maken van je saaie muur in een handomdraai een schitterend uitzicht. Kies je voor een echte schuttingposter met de afbeelding van een doorkijkje, dan krijgt je tuin een totaal andere uitstraling. Een schuttingposter kan over de gehele lengte van de schutting of muur worden opgehangen, tot wel 5 meter hoog en 30 meter lang uit één stuk. Zo kun je een garagemuur veranderen in een pitoresk geveltje, waardoor het lijkt of je op een terrasje in Zuid-Frankrijk zit. Of met een spannend doorkijkje de illusie wekken dat je zomaar door een gat in de schutting heen kunt stappen in een totaal andere tuin.

Door kleine aanpassingen in de tuin, bijvoorbeeld een grindpad, of gebruik van dezelfde planten als op de poster, kun je de poster vrijwel volledig integreren. Wanneer de afbeelding moet opgaan in de tuin, zodat je nauwelijks ziet dat het niet écht is, kun je het beste de poster direct aan de muur of schutting schroeven.

Voor de feestdagen zijn er speciale afbeeldingen van pittoreske winterse landschappen, waarmee je je tuin in kerstsfeer brengt.

Schuttingposters kunnen worden afgewerkt met aluminium ringen, met tunnels aan boven en onderzijde, tunnels rondom of een combinatie daarvan. Ook ronde schuttingposters worden regelmatig geplaatst.

Een verbluffend alternatief voor een ronde schutting zijn foto-lamellen. De foto wordt rechtstreeks geprint op aluminium stroken en deze worden eenvoudig op de schutting bevestigd met kit. De foto-lamellen kunnen in elke vorm worden gezaagd, ook rond.

De levensduur van buitenposters is afhankelijk van de plaats waar de poster hangt. Onder invloed van zon en regen kan na een aantal jaren enige verkleuring optreden. De poster is dan echter nog steeds een sieraad in uw tuin. Bij een beschutte plek uit de zon zal de poster nog vele jaren langer mooi blijven dan wanneer deze dagelijks pal in de zon hangt.

Schuttingposter.nl geeft onze lezers 10% korting bij aanschaf van een schuttingposter naar keuze bij vermelding van de code LEZERSKORTING bij een poster uit de webshop of een op maat gemaakte poster.