Een tuin is een plek waar je je even kan ontspannen in de buitenlucht. Na het aanleggen van een tuin is een sfeervolle en mooie inrichting belangrijk om optimaal te kunnen genieten van je tuin. Hoe je je tuin inricht is afhankelijk van de ruimte, smaak en het budget. Wij hebben speciaal voor jou 3 tips op een rijtje gezet voor een mooie tuininrichting.

1. Onderhoudsarme inrichting

Een onderhoudsarme inrichting is altijd verstandig, zeker als je geen groene vingers hebt of weinig tijd. Maak gebruik van veel bodembedekkers, onderhoudsarme planten en bijvoorbeeld graszoden in plaats van gezaaid gras. Via deze webshop koop je topkwaliteit graszoden die weinig onderhoud nodig hebben.

2. Kies de juiste tuinmeubelen

Heb je een kleine tuin? Dan is het verstandig om te kiezen voor kleine tuinmeubelen. Zo lijkt je tuin ruimtelijker en blijft er ook nog eens meer ruimte over voor andere dingen. Bij een grote tuin heb je keuze uit meer tuinmeubelen en kan je soms zelfs meerdere setjes in de tuin plaatsen. Bij Fonteyn vindt je een ruim assortiment aan tuinartikelen, van hottubs, tuinhuisjes tot tuinmeubelen. Kortom, alles voor je nieuwe tuin vindt je bij Fonteyn. Ga voor korting in de webshop naar deze pagina op Bespaardeals.nl.

3. Juiste verhouding

Een tuin die volledig bestraat is zonder gras en planten heeft natuurlijk weinig tot geen sfeer. Daarom is het belangrijk om minimaal een derde van de tuin groen in te richten. Dit zorgt niet alleen voor meer sfeer, het ziet er ook natuurlijker uit. En het is natuurlijk goed voor de diertjes, denk aan bijen, wespen, slakken en vlinders.