Je gaat een nieuw huis bouwen of je gaat je huidige website verbouwen. Dan zal je hoogstwaarschijnlijk een dakdekker nodig hebben. Er zijn veel verschillende dakdekkers door heel Nederland, dus waar moet je dan precies op letten bij het inschakelen van een dakdekkersbedrijf? In dit blog geef ik drie tips waar je op moet letten.

Zoek een professional in zijn vak

Tegenwoordig zijn er allerlei verschillende soorten bedrijven: eenmanszaken, MKB-bedrijven en grote bedrijven. Geen een van deze titels omschrijft het vakmanschap. Een eenmanszaak kan net zo goed werk afleveren als een groot bedrijf. Ga in gesprek met de partij en zoek uit of de partij geschikt voor jouw klus is. Vraag ook projecten op die ze al hebben uitgevoerd om hun kwaliteit te bekijken.

Zoek iemand die in jouw omgeving komt

Allereerst is het handig om een dakdekker in jouw omgeving te zoeken. Ben je op zoek naar een dakdekker Woerden begin dan daarop te zoeken in de zoekmachines. Een dakdekker bij jou in de buurt kan jou hoogstwaarschijnlijk sneller helpen en een inventarisatiegesprek houden. Daarnaast kan het ook goedkoper uitvallen aangezien de voorrijkosten zo minimaal blijven.

Maak duidelijke afspraken

Wanneer je een dakdekker inschakelt is het belangrijk dat alle afspraken duidelijk, en het liefst op papier, worden vermeld. Wat zijn de exacte kosten, hoeveel garantie heb ik, etc. Dit zijn belangrijke dingen om van tevoren te weten en om problemen in de toekomst te voorkomen.