Wanneer je heerlijk wilt genieten van de buitenlucht, de zon en de natuur, dan begin je uiteraard in je eigen tuin. Wij van Meubelwebshop.nl zijn gespecialiseerd in design meubels, zowel voor binnen als voor buiten. Bij ons kun je het meest uitgebreide assortiment aan design tuinmeubelen vergelijken. Wij verwijzen je daarbij altijd door naar de meest voordelige aanbieder van het product waar jij naar op zoek bent!

In deze gastblog gaan we langs alle soorten design tuinmeubelen en bijbehorende accessoires die je op Meubelwebshop.nl kunt vinden.

Design tuinstoelen en tuinbanken vergelijken

Als we het hebben over design tuinmeubelen dan hebben we het natuurlijk over mooi ontworpen tuinstoelen en tuinbanken. Op onze shop kun je wel bijna duizend verschillende design tuinstoelen vergelijken en zo’n honderd verschillende tuinbanken. Wanneer je op zoek bent naar een specifieke tuinstoel en/of tuinbank kun je bij ons op een overzichtelijke manier op een van de categoriepagina’s de producten filteren op merk, kleur en materiaal. Als je vervolgens jouw favoriete tuinmeubel hebt gevonden kun je de resultaten sorteren op prijs of populariteit, en kun je zelfs nog verder door filteren op winkel en/of kortingspercentage (vanaf 20% korting, vanaf 40% korting, etcetera).

Als we kijken naar de design tuinstoelen en tuinbanken op Meubelwebshop.nl, dan hebben wij van alle bekende merken wel wat in huis. Qua tuinstoelen zijn wij erg trots op onze collectie van EMU. Deze hippe en moderne stoelen zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren en vaak uitgevoerd in metaal, aluminium of staal. Als je toevallig op zoek bent naar metalen tuinbanken, dan raden wij de klassiek ogende collectie van Esschert Design aan.

Design tuinkussens vergelijken

Om nog meer comfort te brengen in je tuinbeleving, zijn naast fraaie design tuinstoelen en tuinbanken een aantal tuinkussens ook onmisbaar. Op Meubelwebshop.nl vind je allerlei soorten design tuinkussens van merken zoals Fermob, LaForma en Esschert Design. Hierbij kun je ervoor kiezen om te gaan voor één bepaalde kleur of om juist allerlei kleuren met elkaar te combineren. Naast dat tuinkussens meer comfort bieden zijn ze ook nog eens het perfecte stijl accessoire om jouw tuinset een unieke persoonlijkheid mee te geven.

Design tuintafels vergelijken

Tenslotte maak je jouw tuinset helemaal af met een van onze design tuintafels. Met meer dan 250 verschillende tuintafel modellen vind je geheid wel iets dat perfect aansluit op jouw smaak en stijl. Ga je voor klassiek en elegant, kies dan een van de prachtige tuintafels van Esschert Design. Wanneer je meer voor modern, hip en abstract wilt gaan, dan hebben wij ook een hele collectie tuintafels van Magis waar je uit kunt kiezen.

Wat jouw specifieke wensen en smaak qua tuinmeubilair ook mogen zijn, op Meubelwebshop.nl vind je snel en gemakkelijk de meubels waar jij naar zoekt! Veel shopplezier gewenst!