Tegenwoordig komen tuinmeubelen in alle soorten en maten voor. Wij, als aanbieder van tuinmeubelen, gaan mee in de trend en bieden u prachtige meubels aan van veel verschillende houtsoorten. Zo kunnen wij ook het gebruik van Douglas hout van harte aanbevelen.

Door gebruik te maken van Douglas hout komen meubels echt tot hun recht en zeker in een tuin!

Douglas hout is namelijk één van de hardste naaldhoutsoorten van Europa. Daarnaast heeft het hout een fijne tot matig grove nerf. Wij willen graag dat onze klanten jarenlang plezier kunnen beleven aan de meubels die wij leveren. Daarom behandelen wij het hout zo dat het ook jarenlang meegaat en dat de klant niet voor onaangename verassingen komt te staan. Onbehandeld gaat het hout zelfs 10 tot 15 jaar mee!

Douglas hout is niet alleen geschikt voor meubelen, maar ook voor bijvoorbeeld veranda’s, pergola’s, vlonders, bruggen en schuttingen. We komen dit steeds meer en vaker tegen. Douglas hout wordt steeds populairder en dit kunnen wij ook goed merken aan de specifieke vragen die wij over het hout krijgen.

Douglas tuinmeubelen bewerkt het hout precies zoals u dit graag zou willen. Maatwerk? Geen enkel probleem! Wij denken graag mee in uw wensen en kijken samen met u naar de mogelijkheden.