Vele van ons zijn omringt door liefde van vrienden en familie maar ook door onze geliefde huisdieren! Eenmaal dat je een huisdier hebt, raak je er zo gehecht aan dat je leefomgeving niet alleen ingericht is voor jezelf maar ook voor je dier. Dit geldt NATUURLIJK niet alleen voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis. In de stad gaat dat een beetje lastig (tenzij je een royaal dakterras hebt of een tuintje aan de stad), maar voor diegene die een tuin heeft en huisdieren hebben wij de beste tips voor je om deze zo dierenvriend mogelijk te maken!

Zorg voor een flinke strook gras, je hond vind het fijn om heerlijk door de tuin te scheuren en zich uit te leven en te spelen! Indien je buitenkatten hebt, bekijk dan eens het online assortiment in tuinartikelen! Er zijn tal van verschillende houten constructies om een geweldige speelterrein van je tuin te maken. Ruim zo nu en dan wel even de tuin op, ook dieren kunnen zich aan kapotte en vervallen tuinartikelen bezeren.

Nu de lente straks weer voor de deur staat is het fijn om alle dieren weer wat moois te bieden, zorg hierbij voor vlindervriendelijke struiken en planten, denk hierbij aan een vlinderstruik of een klimop. De vlinders zorgen wel voor de kleur! Besjes, appels, en andere fruitsoorten lokken vele insecten naar je tuin. De zoete geuren vinden ze heerlijk! Zo krijg je nog eens een TUINATUURLIJKE tuin.

Veel tuin plezier!