Een natuurlijk tuin met kunstgras

Met een kunstgras-gazon kan u zorgeloos genieten van een natuurlijk ogend gazon. Met een zeer ruime ervaring op het gebied van kunstgras, kan gezegd worden dat kunstgrasrevolutie.nl specialist is en een kwaliteit en service levert zoals het hoort. Ze ontwikkelde kunstgras speciaal voor in de tuin, maar het gras kan ook perfect worden toegepast op balkons, dakterrassen, rondom speeltoestellen en onder en rondom zwembaden. De mogelijkheden zijn oneindig.

 

Kunstgrasrevolutie.nl maakt gebruik van verschillende bewezen technieken aangaande de vezelstructuur. Zo hebben we in ons assortiment de zogenaamde u-shape vezel en de spine vezel. De u-shape vezel heeft logischerwijs een u-vorm en is daarmee extra veerkrachtig. Het voordeel hiervan is dat de vezel een sterk herstellend vermogen heeft. De u-shape vezel is vrij zwaar en grof qua structuur. De spine vezel heeft een “ruggengraat” in de kern zitten die het doel heeft om het herstellend vermogen te vergroten. De spinevezel is zeer fijn en zacht van structuur. Meer info kan u terugvinden op de productpagina’s.

We kunnen 4 markten onderscheiden, namelijk:

● Kunstgras voor in de tuin, kunstgras voor balkons, kunstgras voor dakterrassen, kunstgras voor onder en rondom speeltoestellen en zwembaden.

● Kunstgras voor evenementen / beurzen.

● Kunstgras voor bedrijven en overheid.

● Kunstgras voor de professionele markt (denk aan voetbal- en hockeyvelden).

De prijzen van ons assortiment variëren van 14,95 euro per m2 tot 36,95 euro per m2. We kunnen gerust stellen dat deze prijzen zeer concurrentieel zijn als we ze vergelijken met aanbieders van gelijkwaardige kunstgrassoorten.

Waarom kiezen voor kunstgras?

● Kunstgras hoeft u niet te maaien of te besproeien.

● Altijd mooi groen van kleur.

● Kunstgras in combinatie met valdemping is veiliger voor uw spelende kinderen.

● Kunstgras is milieuvriendelijk. U hoeft namelijk uw gazon niet meer te sproeien zodat verspilling van drinkwater wordt tegengegaan.

Kunstgras online bestellen

Tegenwoordig kun je heel eenvoudig en voordelig via internet je nepgras bestellen. Eventueel kun je eerst een aantal proefmonsters of proefstalen opvragen. Op basis daarvan kun je gewenste kleur bepalen. Er zijn natuurlijk heel veel verschillende tinten mogelijk. Zowel groen als diverse andere kleuren. Daarnaast is het zo dat er veel kwaliteitsverschil zit. Dit komt met name tot uiting in de echtheid. Daarom is het belangrijk het vergelijken van kunstgras serieus te nemen. Wanneer er bijvoorbeeld mosdraad in verwerkt wordt lijkt het veel echter. Twijfel je nog? Dan raden we je aan een proeftuin te bezoeken van een hovenier of kunstgras specialist.