Ultiem ontspannen kun je gewoon thuis doen. Met een ronde jacuzzi in je tuin bijvoorbeeld. Of op je dakterras. Een jacuzzi laten plaatsen is natuurlijk niet goedkoop. Maar met een eigen jacuzzi thuis, hoef je ook niet meer de deur uit om goed te ontspannen. Je hoeft alleen maar naar buiten en de jacuzzi aan te zetten. Bij de jacuzzi laten plaatsen is het handig om ook meteen een trapje te kopen en een cover. Er zijn zelfs liften beschikbaar, zodat je zelf de cover niet omhoog hoeft te doen.

Een ronde jacuzzi

Een ronde jacuzzi ziet er natuurlijk mooi uit. Zo’n rond bad heeft iets elegants. Je kunt ook kiezen voor een vierkante jacuzzi. Uiteindelijk is vooral het formaat belangrijk voor hoe veel ruimte een jacuzzi inneemt. Een ronde jacuzzi is meestal geschikt voor vier personen. Als je een andere jacuzzi kiest, kan deze kleiner zijn, maar kunnen er vaak ook minder mensen in. Een ronde jacuzzi is vooral bedoeld om in te zetten. Ga je een jacuzzi laten plaatsen, bedenk dan of je vooral wil zitten of liggen. Soms kan het ook allebei.

Bepaal de look

Je wil waarschijnlijk dat je jacuzzi niet misstaat bij de rest van je tuin of dakterras. Daarom kun je zelf bepalen welke kleuren er gebruikt worden. Zowel voor de binnenkant van het bad als voor de buitenkant van de ronde jacuzzi. Voor de binnenkant kun je kiezen uit wit of marmerwit. Voor de buitenkant kun je uit drie tinten cederhout kiezen. Als je een trapje erbij koopt, kan deze in dezelfde houten kleur geleverd worden. Hij sluit precies aan bij de ronde jacuzzi. Tenzij je toch voor een vierkante of rechthoekige jacuzzi kiest natuurlijk.