Een veranda als verlengde van je woning

Tegenwoordig is een houten veranda niet altijd meer een vrijstaand houten gebouw. Als u een veranda aan uw woning bouwt, dan voegt u stijl en licht toe aan uw woning. Als u uw veranda tegen uw woning aanbouwt kan dat van toegevoegde waarde zijn. Wilt u ook weten hoe u een veranda kunt bouwen als verlengde van uw woning? Lees dan verder in deze blog welke mogelijkheden er zijn voor een veranda als verlengde van uw woning.

Extra woonruimte

Als u een veranda laat aanbouwen tegen uw woning kunt u extra ruimte creëren in huis. Als u de breedte van uw woning gebruikt voor de aanbouw van de veranda, dan creëert u echt een verlengde van uw woning. De diepte is daarnaast ook heel belangrijk, want de diepte zorgt ervoor hoeveel extra ruimte u kunt gebruiken op de veranda. Het is daarnaast ook belangrijk om vooraf te bedenken wat u met de extra ruimte wilt doen. Wilt u bijvoorbeeld een extra eetruimte maken, of een loungeruimte zodat u het gehele jaar door kunt genieten in uw tuin? Aan de hand daarvan kunt u bepalen wat de lengte, maar met name de diepte gaat zijn van uw veranda.

Maatwerk

Een veranda aan uw woning maken is maatwerk. Op https://www.lugarde.nl/shop/veranda/ kunt u voorbeelden van een veranda. Hier staat ook een voorbeeld van een aanbouw veranda. Op deze website staan standaardmodellen, maar zoals eerder benoemd is een veranda als verlengde van je woning maatwerk. Elk huis heeft immers een andere lengte. Bij Lugarde is het mogelijk uw aanbouwveranda geheel op maat te laten maken.

Lugarde

Het bedrijf Lugarde heeft een uitgebreid netwerk van verkooppunten. Doordat zij het proces van ontwerp tot levering in eigen beheer hebben kunnen ze perfect inspelen op specifieke wensen.

Indien u wilt, kunt u uw veranda geheel zelf bouwen. De veranda’s worden compleet als bouwpakket geleverd. Als u zelf geen handige Harry bent is het handig als het opbouwen u uit handen wordt genomen. Dit kunnen de dealers van Lugarde doen. Zij kunnen de gehele veranda voor u monteren, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten! Neem nu een kijkje op www.lugarde.nl.