Ben jij opzoek naar een nieuwe deurbel of wil jij je huidige deurbel upgraden zodat jij kan zien wie er voor de deur staat? Neem dan een videofoon, zo kun jij altijd zien wie er aanbelt en hoeveel mensen er voor de deur staan.

 

Een ouderwetse deurbel kan een beetje frustrerend zijn als je bijvoorbeeld alleen woont en je wil niet zomaar voor iedereen open doen. Of je bent niet thuis en hebt geen idee dat er iemand heeft aangebeld en met welk doel. Dan is een videofoon een uitkomst, denk bijvoorbeeld ook aan pakketbezorgers als je het pakketje even niet kunt aannemen. Er zijn videofoons waarbij je zelfs kunt praten via een intercom met de persoon die voor de deur staat, dit is helemaal handig natuurlijk.

Veiligheid thuis

Een ander groot voordeel van een videofoon is dat jij, je veilig voelt in je eigen huis zelfs als je er even niet bent. Je kunt namelijk potentiële inbrekers waarschuwen dat zij op camera staan en dat zij bekeken worden, je kunt je voorstellen dat dit enorm afschrikt. Mocht er iemand voor de deur staan die jij niet kent, en jij wil dat diegene zich eerst even identificeren, dan kan dat natuurlijk ook eerst even via de videofoon.

 

Hierdoor kan jij veiligheid voorop stellen in jouw huishouden, en hoef jij, je minder druk te maken als je niet aanwezig bent thuis. Sommige videofoons werken met WiFi, andere werken draadloos, videofoons die gekoppeld zijn aan jouw smartphone door middel van een app en dan zijn er ook nog tweedraads videofoons.

Kies de beste optie voor jou

Laat je adviseren wat de beste optie is voor jouw huishouden, een videofoon die voldoet aan al jouw wensen. Een videofoon is de toekomst, het is niet alleen een handige deurbel het is ook nog eens een veilige deurbel. Vandaag de dag doet men alles digitaal, waarom maken we dan ook niet onze deurbel digitaal. Met jouw smartphone kan jij alles vanaf waar dan ook in de gaten houden.