Woonbeton is een goede keuze als u op zoek bent naar een moderne, slijtvaste en comfortabele vloer. Dit unieke vloersysteem kunt u in diverse ruimtes van uw woning toepassen. Zo past het niet alleen in de woon- en slaapkamer, maar ook in de keuken en badkamer. Woonbeton is naadvrij en vlak, waardoor het een stijlvolle uitstraling heeft.

De voordelen van woonbeton

Woonbeton of gietvloeren wordt steeds populairder en kunnen ik elke ruimte worden toegepast. Het maakt dus niet uit of dit een woning, garage, kantoor of showroom is. De reden dat steeds meer mensen voor dit vloertype kiezen, is omdat het over tal van voordelen beschikt. Zo is een gietvloer:

  • Naadloos
  • Helemaal op maat gemaakt
  • Duurzaam
  • Onderhoudsvriendelijk

Woonbeton past zich aan de temperatuur in de ruimte aan. Het voelt dus nooit koud aan. Mocht u toch wat meer warmte willen dan is vloerverwarming in combinatie met woonbeton mogelijk.

Naadloos en hygiënisch

Een betonlook vloer wordt naadloos afgewerkt. Het bevat geen voegen waar vuil zich in kan ophopen. Het is dan ook een zeer hygiënische vloer, die u gemakkelijk kunt schoonhouden. Gietvloeren zijn in tal van kleuren en variaties verkrijgbaar. Vaak is het zelfs mogelijk om zelf een kleur samen te stellen. U kunt de kleur van uw vloer dus volledig afstemmen op de stijl van uw interieur. Hierdoor creëert u eenheid in uw huis.

Voordat u woonbeton aanschaft, is het een aanrader om uzelf eerst wat te oriënteren. Een vloerenspecialist kan u adviseren over woonbeton en de verschillende mogelijkheden.