Een loungeset is van zichzelf al erg fijn maar wat een loungeset nog beter maakt dat zijn loungekussens! Maar wat nog een stapje extra is dat zijn kussens op maat speciaal voor jou eigen loungeset op maat gemaakte kussens wie wilt dat nou niet!

Comfort

Waarom nou eigenlijk loungekussens in je loungeset ? Een van de grootste redenen is dat het extra comfort biedt bijvoorbeeld bij een lekkere zomerse avond met vrienden in een loungeset zitten daar krijg je wel een hout kont van maar als er loungekussens in liggen kun je uren blijven zitten en genieten van het comfort van de loungekussens. Ook kun je het lekker knus maken met bijvoorbeeld plof kussens je eigen knusse plekje creëren in de tuin kunt maken om samen of alleen uren in te gaan ontspannen

Niet meer sjouwen met de kussens!

Je hebt het vast wel eens meegemaakt bij je vakantie huisje aan zee of bij jezelf thuis. De zon schijnt volop de loungeset licht helemaal klaar ingericht en al en dan opeens komt er regen je kent het wel alles weer naar binnen brengen want de kussens mogen niet nat worden! Wij hebben dus daar iets op bedacht onze kussens zijn niet alleen op maat gemaakt maar ook vuil- en waterafstotend nu hoef je niet elke keer bij het kleinste buitje de kussens naar binnen te brengen maar kun je ze gewoon laten liggen doek erover heen en relaxen maar.

Zoveel keus

Tegenwoordig is het niet normaal hoeveel keus er bestaat in de kleuren en of je een platte of een plof kussen wilt. Gelukkig kan je bij ons op de site http://www.loungekussens.net een gratis proefmonstertje aanvragen welke kleur het beste bij jouw loungeset pas.