Een tuin maakt je woning over het algemeen nog net wat leuker. Het is de perfecte plek om tot rust te komen of juist gezellig wat tijd door te brengen met familie en vrienden. Door je tuin luxer en stijlvoller te maken wordt het nog fijner om hier tijd door te brengen. Hierbij een aantal tips om je tuin net wat leuker te maken.

Buitenhaard:
Een buitenhaard houd je lekker warm en heeft iets heel gezelligs. Met een buitenhaard heb je gelijk wat luxe in je tuin en is het tot in de late uurtjes gezellig.

Verlichting:
Goede verlichting kan het verschil maken. Sommige lampen geven van zichzelf een heel ongezellig licht of zien er simpelweg niet uit. Mooie verlichting voor in de tuin zijn bijvoorbeeld kleine spotjes tussen de planten of verlichting onder de (lounge)bank.

(Houten) buitenkeuken:
Als het eenmaal een keer lekker weer is in Nederland is buiten eten natuurlijk heerlijk. Dan is het ideaal om een luxe buitenkeuken te hebben waarin je alles kunt bereiden, koken en op eten. Een buitenkeuken is net wat meer dan een barbecue.

Vijver:
Een vijver in je tuin straalt vaak ook luxe uit. Je hebt verschillende keuzes in vijvers: koivijvers, plantenvijvers of zwemvijvers bijvoorbeeld.

 

 

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *