Ben je net verhuisd naar een grote villa of heb je nood om je tuin net dat tikkeltje extra te geven? Kies dan voor een complete upgrade met luxemerken. Ook in je tuin kan je namelijk je eigen luxe stijl doortrekken met bijvoorbeeld Royal Botania stoelen.

Royal Botania

Dit merk is een uiterst topmerk. Ze gebruiken bij de productie enkel materialen van zeer hoogwaardig niveau waardoor de tuinmeubels zeker tegen een stootje kunnen. Zo kunnen de tuinmeubels ook heel het jaar door buiten blijven staan, door weer en wind en zullen ze er nog steeds hetzelfde blijven uitzien. Dit merk maakt meubels van verschillende materialen. Teak was een materiaal waar ze vroeger op focusten, al zijn ze nu meer mee met de roestvrij staal trend. Hiernaast gebruiken ze ook synthetische vezels en aluminium door hun sterkte en bestendigheid tegen alle soorten weer.

Tribú

Naast Royal Botania, is Tribú ook een zeer bekend merk. Tribu is een Belgisch merk, van eigen bodem dus, en behoort zelfs tot de wereldtop. De typische stijl van dit merk is modern, tijdloos en zeer elegant. Zij gaan niet mee met trends die maar voor een zeer korte tijd populair zijn maar maken net tijdloze meubels om zo de elegantie door te trekken van vroeger naar nu. Hierdoor geeft het design een relaxte uitstraling en kom je met hun beige en aardetinten meteen tot rust in je tuin. Doordat dit merk net tijdloos is, is het ook duurzaam wat ook dat extra voordeel geeft voor het milieu én je eigen efforts in het herinrichten van je tuin.

Manutti

Indien je op zoek bent naar designmeubelen met net dat tikkeltje extra, ben je bij Manutti aan het juiste adres. Manutti’s designs zijn namelijk tijdloos maar wel speciaal. Zo maken ze zeer unieke meubelen die je niet overal kan terugvinden en die dus niet veel mensen ook in hun tuin hebben staan. Je kan zelfs zeggen dat het design iconisch is door zijn gedurfdheid en uitstraling. Indien je dus op zoek bent naar dat tikkeltje extra en eens iets anders wilt dan de standaard designs, moet je bij Manutti zijn.

Glatz

Het merk Glatz staat bekend om hun design van parasols. Er is namelijk geen plek waar je volledig kan relaxen zonder zonwering. Relaxing in de felle zon is namelijk geen relaxing meer maar wel verbranden. Glatz zorgt ervoor dat je andere tuinmeubels hun design en uitstraling niet kwijt raken doordat de Glatz zonwering een elegant en eenvoudig design heeft en dus bij alle soorten tuinmeubels past.

Klik hier voor meer informatie en foto’s van de designs van deze luxe merken.