Al tijden op zoek naar voordelig kunstgras en wil je niet meer steeds gras maaien nadat je van je werk komt? Dan is de kunstgras van Kunstgrasdirect een perfecte oplossing.

Kunstgrasdirect verkoopt hoogwaardig kunstgras voor de scherpste prijzen vanaf € 12,95 per m2. In ons breedte assortiment is altijd wel iets passends te vinden voor ieder budget. Ook verkopen wij kunstgras van bekende merken zoals Hamat, Edel Grass en Europe Grass.

Je kunt hierbij kiezen voor verschillende poolhoogtes maar net wat uw zelf het mooi vind in uw tuin. Tevens kunt uw op onze webshop ook de echtheid van het kunstgras bekijken zodat u weet hoe echt het in werkelijkheid lijkt. Altijd makkelijk.

Kunt u nou door de bomen het bos niet meer zien en wilt u het kunstgras graag eerst zien? Dat kan! Ten eerste kunt uw een gratis staal aanvragen van de kunstgras soort die het beste bij u aansluit, zo weet u zeker wat u gaat ontvangen.

Wilt u de gehele collectie kunstgras bekijken dat kan ook. Wij hebben een grote showtuin met verschillende soorten kunstgrassen liggen in onze showroom in het friese Wolvega. Hier kunt u op werkdagen en op zaterdag terect. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de juiste kunstgras bij uw in de tuin.

Wij hebben ook veel intressante aanbiedingen van kunstgras op onze online webshop staan. Deze kunstgrassen zijn allemaal uit voorraad leverbaar en binnen enkele dagen op maat bij uw thuis geleverd door een proffessioneel bedrijf.

Onze slogan luidt: Mooi kunstgras hoeft niet duur te zijn!