Poeren direct uit fabriek

Poeren als fundering kopen voor je terrasoverkapping, carport of andere bouwconstructie kan snel en gemakkelijk bij Betonpoerengigant. We hebben een groot aanbod betonpoeren, in diverse vormen en afmetingen. Omdat een deel van een betonpoer bij plaatsing zichtbaar blijft zijn deze ook in verschillende kleuren te verkrijgen. Al onze betonpoeren zijn van zeer goede kwaliteit. Doordat ze uit onze eigen fabriek komen en er geen tussenhandel aan te pas komt kunnen we de prijzen van de betonpoeren zeer laag houden. We leveren door geheel Nederland en België en hanteren snelle levertijden. Zo heb je binnen no time de bestelde betonpoeren in huis en kun je snel aan de slag met het maken van een stabiele en stevige fundering voor een bouwconstructie in je tuin.

Fundering  voor diverse bouwconstructies

Onze poeren kopen voor diverse bouwconstructies in de tuin is een zeer goed idee. Al onze poeren zijn gefabriceerd uit duurzaam prefab beton. Dit heeft als groot voordeel dat ze oersterk zijn en bestand tegen weer en wind. Uitermate geschikt dus om een goede fundering voor een bouwconstructie mee te realiseren. Of het nu gaat om het plaatsen van een schutting, het maken van een veranda of een schuur in de achtertuin: onze betonpoeren vormen de solide basis. Bovendien bieden ze een goede bescherming aan de palen of staanders die er op worden bevestigd. Deze komen immers niet meer rechtstreeks met de ondergrond in contact en zullen niet aangetast worden door het grondvocht. Dit is funest voor hout maar de betonpoeren kunnen daar heel goed tegen. Bovendien zorgen de poeren van beton voor een stevige verankering. Hierdoor is de kans dat een bouwwerk door harde wind omwaait of wegwaait tot een minimum beperkt.

Uit eigen fabriek

Onze poeren verdelen de druk van een bouwconstructie evenredig in de ondergrond waarop het wordt geplaatst. Zo behoort het wegzakken of scheefzakken van een bouwwerk tot de verleden tijd. Met het juiste bevestigingsmateriaal, dat uiteraard ook bij ons is te verkrijgen, veranker je de paal die op een betonpoer komt te staan. Zelfs hoogte verstellen is hiermee mogelijk. Dus wil je goedkope betonpoeren kopen? Twijfel niet langer en kijk op onze website naar de mogelijkheden. Of vraag een vrijblijvende offerte aan zodat je weet waar je aan toe bent.