Een natuurlijke omheining

De tuin is een plek waar mensen de hele dag willen vertoeven met lekker weer. Een plek die ze kunnen inrichten die helemaal bij hun en bij de rest van het huis past. Met een natuurlijke omheining die u helemaal op maat kunt laten maken moet dit zeker lukken! Schanskorven zijn korven gemaakt van Galfan gaaspanelen en hebben hierdoor een drie keer langere levensduur als normaal thermisch verzinkt materiaal. De korven zijn gevuld met steen. Welke soort steen is helemaal aan u. U heeft een ruime keuze uit verschillende breukstenen, elk met een ander karakter. U kunt voor modern grijs kiezen, maar ook voor warm rood.

Helemaal op maat gemaakt

Schanskorven hebben veel voordelen, maar een groot voordeel is dat u ze helemaal op maat kan maken. Welke hoogte, lengte of breedte u wenst, het is geen probleem! Daarnaast kunt u de schanskorven ook in het rond laten ontwerpen. Dit is vrij uniek en is ideaal wanneer u een ronde erfafscheiding heeft. Daarnaast kunt u ook een ronde vuurkorf laten maken van de schanskorven.

Onderhoud van de korven

Een houten schutting kost veel onderhoud. Deze moet u na een aantal jaar vervangen. Schanskorven gaan uw leven lang mee en u heeft er minimaal onderhoud aan. Daarom zijn de korven een goede investering! Wanneer u toch de sfeer van de houten schutting in uw tuin wilt, kunnen wij de composieten schutting aanraden. Deze platen zet u tussen de korven neer. Ook de platen hebben geen onderhoud en ze gaan jarenlang mee. Daarnaast voegen ze veel sfeer aan uw tuin toe. Maak de korven af met verschillende kleuren planten en u bent niet uit uw tuin weg te slaan!

 

Linkje schanskorven naar: https://www.gabinova.nl