Ben jij nog op zoek naar mooie verlichting voor in je tuin? Dan is het zeker een goed idee om led strips als tuinverlichting aan te schaffen. Deze verlichting kun je op verschillende manieren gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld je terras mooi verlichten met een kleur naar keuze. Ook kun je de oprit of bomen of bepaalde planten extra verlichting geven door deze led strips. Dit is vooral mooi in de zomer, waar je vaak nog wat langer buiten zit en verlichting gewenst is. Maar ook in de winter kan dit een mooie sfeer in je tuin geven.

 

Je kunt hier kiezen voor RGB led strip verlichting, waarbij je verschillende kleuren van het kleurenpalet kunt kiezen. Dit bedien je makkelijk met een afstandsbediening. Zo kun je het vanaf elke plek bedienen. Ledstrips zijn dus zeker een goede keuze als je zoekt naar tuinverlichting. Lees hier meer over het gebruik en de voordelen van deze strips. 

Welke soorten gebruik je als tuinverlichting?

Er zijn verschillende mogelijkheden om led verlichting in je tuin te gebruiken. Zo kun je kiezen voor led schijnwerpers of led buitenverlichting. Maar, ook led strips worden veel als tuinverlichting gebruikt. Je doet er goed aan om eerst na te denken welke elementen in je tuin je graag wilt verlichten. Daarna kun je de juiste soort led verlichting uitkiezen. Wil je bijvoorbeeld heel veel licht creëren of alleen bepaalde delen? Goed om hierover na te denken voor de aanschaf van led strips. 

De led strips in je tuin gebruiken

Als je voor RGB led strip verlichting kiest, kun je dit gemakkelijk in je tuin gebruiken. Kies wel voor strips die waterdicht zijn, want ze moeten wel tegen regen kunnen als ze buiten hangen. Deze ledstrips kun je op veel verschillende manieren in je tuin bevestigen. Zo kun je bijvoorbeeld het looppad versieren met verlichting. Ook kun je ervoor kiezen om de led strips rondom het terras te plaatsen, zodat dit mooi verlicht wordt. Er zijn veel creatieve manieren om jouw tuin nog mooier te maken door led strips te gebruiken.